21/08/2007

Caravana d'avions

Qui viu o treballa a prop d'un aeroport és perfectament conscient del volum de trànsit aeri. Suposo que, sense més alternativa possible, un acaba habituant-se d'alguna manera als avions que constantment van i vénen, però imagino que el so dels potents motors deu ser, si més no, irritant! En ocasions potser fins i tot desesperant!

Personalment no pateixo d'aprop aquesta realitat, però ahir des del litoral estant, mirava cap al cel i prenia consciència de la caravana d'avions que en pocs minuts aterren a casa nostra. De cop i volta entre els núvols apareixia un avió, volant baix i avançant a gran velocitat. En pocs segons tocaria terra. Encara el podia seguir amb la mirada quan un altre avió apareixia entre els mateixos núvols, núvols que semblaven ser una porta en el cel. I així una i altra vegada...

I tots els avions que just agafaven el vol...! Un dos, tres.... quinze...vint-i-cinc... ja m'he descomptat! Sovint jo també volo entre el núvols i formo part d'aquesta caravana que sembla no tenir fi. I potser el so dels motors no és el més preocupant!

No comments: