09/01/2009

Arc de Sant Martí I

Mirava per la finestra. El cel era gris i de sobte ha començat a ploure. Han estat només uns minuts de pluja forta. Poc després es dibuixava l'Arc de Sant Martí. No he pogut estar-me d'agafar la càmera de fotos, una peça d'abric... i cap al terrat! He estat una estona sota el plugim gaudint d'aquest fenomen de la natura que tant m'agrada contemplar.

5 comments:

Segona said...

Uau!

Mimo said...

pantalla panorámica, eh??

¿y por qué el arco iris se llama así en catalán? Hala,a ver si me puedes responder, jeje...

Besotes

Anonymous said...

en la fecha en que se celebra sant martin, siempre benerado sobretodo en zonas montanyosas de catalunya por ser mensajero de Dios, siempre hay cambios meteorologicos (estiuet), por lo que posiblemente por todo ello le haya dado esa funcion de conexion cielo tierra.... como en castellano, que proviene de lo que nos llega del cielo...

Impresionant la foto, com es que sempre tens l'arc de sant marti aprop teu? curios no?

Cris said...

Mimo, ahí tienes una explicación... yo la verdad es que no tenía mucha idea, pero siempre hay alguien dispuesto a echar un cable.

Gràcies, Cercamon! Ja sabem més.
La veritat és que he de dir que a la foto no s'acaba d'apreciar bé, però sí que era força espectacular. Una imatge que només va durar un instant, però que em va quedar ben gravada.

Serà que tinc una connexió amb el cel i la terra de la qual no n'era conscient? O potser simplement és que quan veig l'Arc de Sant Martí m'agrada captar-lo i després compartir-lo?

Anonymous said...

Si, sera que simplement t'agrada captar l'arc de sant marti ... com que es veu tant sovint, i mes a la ciutat.... o sera que no et creus la teva conexion cel terra... :))

segueix cercant ... pel mon ;-)