03/07/2008

Curiositats

Diumenge fèiem en tren el tram final del trajecte després de passar fora el cap de setmana amb unes amigues. El tren anava ple a vessar. Els passatgers feien cara de cansats i semblava que, igual que nosaltres, tenien ganes d'arribar a casa.

De sobte un anunci per megafonia. Tothom escoltant en silenci. Suposo que tots vam imaginar que hi havia alguna incidència, però pocs segons després vam descobrir que sorprenentment no es tractava de cap averia ni cap retard. El maquinista només volia anunciar-nos que la selecció espanyola de futbol acabava de marcar un gol. Immediatament tothom va respirar alleugerit, no sé si pel gol o bé per l'absència de problemes.

Com deia una de nosaltres, resulta ben curiós que Renfe notifiqui un gol gairebé en temps real i que, per altra banda, la informació escassegi davant de les freqüents incidències que afecten la xarxa ferroviària, encara que siguin centenars els passatgers que queden "penjats" de forma interminable.

3 comments:

Aina said...

Hola Cris!
Ja veig que te m'has avançat amb el tema del blog! jejeje
Per a mi també ha estat un plaer compartir aquests dies de calor amb tu.
Realment ha estat molt enriquidor no unicament pel curs en si, sinó més aviat per les persones que ens hi hem trobat. Tens tota la raó, sense vosaltres hagués estat molt diferent.
Felicitats en el teu primer aniversari!
No sóc una illa sóc un arxipèlag!!! (Will- About a boy)com sinó podria acabar el missatge!
Gràcies per tot guapíssima, que vagi molt be el viatge i fins la tornada!
Petonets

Aina said...

Hola molt bon dia!
si et ve de gust ves per una real utopia i crec que t'hi veuras refelectida! ...
Petonets!!!!

Segona said...

Confirmat: RENFE no funciona. És un desastre. Però ja no és notícia...