02/09/2008

Converses d'ascensor

Sovint es diu que les converses d'ascensor solen ser típiques i poc trascendentals. La majoria de vegades s'acaba parlant de la calor que fa o del fred que pela... El temps és un tema fàcil i recurrent que, encara que no sigui gaire original, habitualment ajuda a fer passar millor la certa incomoditat que genera coincidir amb persones desconegudes en un espai tan reduït. Tot i optar per la meteorologia com a tema de conversa, hi ha moments en que sembla que el nostre 3r pis s'ha convertit de sobte en un 8è, o que l'oficina cada cop està més a prop del món celestial.

L'altre dia vam pujar a l'ascensor amb un senyor que feia cosa de segons que acabàvem de conèixer, però aviat ens vam endinsar en una interessant conversa que ens va captivar tant que vam trigar a adonar-nos que cap de nosaltres havia pitjat cap botó i que per tant l'ascensor no es movia del lloc. D'entrada sembla una situació una mica absurda, però vam riure una mica i vam seguir xerrant. Això sí, ara ja en moviment.

La conclusió és que les converses d'ascensor poden ser diferents. És clar que tampoc no cal passar a l'altre extrem i pretendre fer dels ascensors espais de trobada o de reunió social (llegir en to innocent).

No comments: