03/12/2008

TV amb mesura

Sempre he pensat que passar moltes hores davant la TV no és gaire recomanable, però suposo que és com tot, si es fa amb mesura... De fet, fins fa relativament poc, a casa no en teníem i no érem pas menys feliços. Fa uns mesos un amic ens en va donar una de petita que havia recuperat d'algun lloc i, ara que la tenim, l'encenc per veure algun programa molt concret.

L'aparell és més aviat antic i té la particularitat que quan porta unes dues hores funcionant la pantalla es torna totalment de color blanc o d'un blau intens. Només afecta la imatge, el so no es veu pas alterat. Alguna vegada puntual no he pogut acabar de veure alguna cosa que m'interessava, però en general em serveix per resistir la temptació de passar-m'hi més estona de la que considero adequada. Jo dic que es tracta d'una televisió amb temporitzador incorporat. Només cal prioritzar!

4 comments:

Mimo said...

una tele con fenómenos extraños incorporados?? a ver si lo de mi foto tiene más que ver con tu cercanía...jajaja

Me voy a ver la tele un rato. Lo prometo, un rato.

Segona said...

Nosaltres vam comprar un DVD gravador per poder mirar, a hores raonables i sense anuncis, els programes que interessin. Haig de confessar que no n'era gaire partidària, però aquestes dues últimes setmanes ha estat un plaer mirar programes com Qwerty o Telemonegal, o documentals com "Els racons de la memòria" o "Salvador Puig Antich" mentre dino, en comptes de la telenovel·la de torn o altres gasòfies.

Cris said...

Mimo, cuidado no te vayas a exceder... ;-)
¡Empieza la cuenta atrás!

Segona, trobo que és una compra encertada! Programes que interessin, a hores raonables i sense anuncis! Una bona combinació!

Mimo said...

Aguanté 10 minutos viendo la tele. No puedo con ella. De lo poco que me engancha son algunas pelis y en algún momento alguna serie, ya ni lo recuerdo...; ahora estoy aficionándome a ver pelis on-line! y sin la odiosa publicidad (engañosa o no).