10/10/2007

Gaudeix i aprèn!

Em dius:
"Confia... gaudeix i aprèn... fes allò que t'ajudi a connectar amb el cor... i practica l'agraïment!

I jo em dic a mi mateixa:
"Quantes vegades he sentit aquestes paraules..., però de què em serveix només sentir-les? D'acord, serà el meu objectiu pel dia d'avui. GRÀCIES!"

4 comments:

Anonymous said...

Gràcies a tu per aquestes reflexions que fan pensar...

Angeles y Flores said...

Hay días que me pierdo...,pero si estás atenta, siempre,siempre hay algo o alguien que te ayuda a conectar con el corazón. Te deseo de todo corazón, que estes atenta y escuches.

Unknown said...

Ei, també té gràcia que el dia que m'animo a escriure per primera vegada, sigui el dia del Blog Action Day - que no goso traduir per no ensopegar només començar a escriure.

El teu blog és un bon exemple per gaudir i aprendre, i jo t'agraeixo tot el temps que hi dediques, totes les ganes que hi poses, que m'hi hagis convidat des del primer dia... i tantes coses més!!

Darrera de les paraules hi ha un concepte, i el nostre subconscient sempre està atent... i si anem repetint les mateixes paraules, ens van ressonant... i aquest és el principi... Confio, gaudeixo i aprenc (parlar en primera persona també és important!!).

4444 ;-))

Cris said...

Meritxell!!!
Quina il·lusió que hagis escrit, t'ho dic de tot cor! I encara em fa més il·lusió que el teu primer comentari sigui en resposta a quelcom que vaig escriure després de parlar amb tu. Tal com et vaig dir, em va agradar molt xerrar amb tu. Vas fer una diferència en mi i t'ho agraeixo.
Tens tota la raó: confio, gaudeixo i aprenc!!!
Gràcies, bonica!

4444 ;-))