08/08/2007

L'autobús aturat

Ara tot just fa una setmana teníem hora al metge. Havíem d'anar a la Pl. Francesc Macià, així que vam agafar l'autobús. En arribar a la Diagonal amb Pg. de Gràcia, l'autobús es va aturar.

Tenint en compte com van els transports públics darrerament... no ens va sorprendre massa. Esperàvem que fós cosa de segons: potser era una persona amb dificultats per pujar, un semàfor mal sincronitzat, una inesperada aglomeració de cotxes... Com que ens havíem assegut gairebé al fons de tot i era un autobús dels llargs... no acabàvem d'identificar el problema.

Passaven els minuts... el conductor seguia assegut sense dir res... i si va xiuxiuejar alguna cosa... no ens vam assabentar pas, ni nosaltres ni la resta de viatgers. Tots fèiem la mateixa cara de peix desconcertat!

Havent passat el temps que podríem considerar de cortesia... els passatgers, fins llavors molt pacients, van començar a mostrar senyals d'inquietud. Ens miràvem els uns als altres com cercant una resposta. Finalment ens vam aixecar, gairebé tots al mateix temps, i en fila india, ens vam dirigir cap al conductor. Podria dir que el to de les seves paraules mostrava una lleugera preocupació, però tampoc res excessiu. Vam entendre que just a aquella hora i en aquell punt acabava la seva jornada laboral i com que el company que havia de rellevar-lo no havia arribat...doncs allà estàvem aturats!

Segurament tenia raó, però resultava una mica frustrant haver de desfilar tots amb resignació, desitjant que un dels nombrosos autobusos que s'havien anat acumulant darrere nostre formant una important cua, ens portés al nostre destí.

Deuria arribar finalment el conductor que havia de prendre el relleu? Hi hauria una raó important que justifiqués la seva impuntualitat? Es deuria quedar l'autobús gaire estona aturat enmig de la Diagonal?

1 comment:

Anonymous said...

Crec que altres propietaris han de prendre aquest lloc web com un model, tipus d'usuari molt neta i excel · lent ambient i disseny, i molt menys el contingut. Vostè és un expert en aquest tema!