30/08/2007

Serà una pràctica habitual?

No estem segurs d'anar en la direcció correcta. Abans de fer més carretera, ens aturem just davant de l'entrada d'un camping. Potser algú ens podrà ajudar o si més no orientar-nos. Encara no hem baixat del cotxe quan veiem 3 nois que surten de la recepció del càmping vestits amb el que sembla un uniforme de feina, deuen ser personal del càmping. El més curiós és que entre tots tres agafen i "traslladen" un altre noi amb la mateixa indumentària. Un l'agafa dels braços, els altres dos l'agafen un per cada peu. Riuen i "la víctima" no sembla mostrar resistència. D'entrada és dificil esbrinar les seves intencions.

Caminen uns 15 metres, creuen la carretera. Tot just a l'altre costat hi ha un bassal de fang. Es miren entre ells i... sí, de cop el deixen anar enmig del bassal. L'"homenatjat" sembla que no s'ho acaba de creure, ha quedat ben arrebossat!!! El seu uniforme ha deixat de ser blau, però riu... igual que els seus companys.

Serà una broma? O serà una pràctica habitual?

Potser trobaríem algun altre lloc millor per preguntar quina carretera hem d'agafar!

2 comments:

Anonymous said...

Hola Cris bonica. De quin camping es tracta? Ho dic per no passar per allà... (és broma). Doncs si l'altre reia, segur que era una novatada, no? pero vaja, que fort!!
petons.

Cris said...

Bonica, quina il·lusió!
Doncs són d'aquelles escenes en que no saps ben bé què pensar. La vida ja té aquestes coses!